divendres, 4 de gener del 2008

HA NASCUT UN NOU PLANETA


Hola amics.
Ha nascut un nou planeta . No , no creieu que sigui al nostre estimat sistema solar , és un nou planeta del sistema blog , es diu comptesdefades.blogspot.com , la veritat és que us convido a visitar-lo , és un planeta esponerós , ple de números i entrades , de " asientos " que no serveixen per asseure's , de balanços , que no de balances i sobre tot ple d'ironia , tendresa i saviesa . No dubteu en entrar-hi .
Be nens , què tal ? Com heu començat l'any? Què us portaran els Reis ( els d'Orient evidentment , porqué no me refiero a Lorenzo Lamas el rey de las camas) ? A mi probablement si tinc sort em portaran carbó , però el més probable es que em portin un xec de 57 milions d'euros que els hi he demanat . No us ho creieu ? Ja veureu si no , i si non e vero e ben trobato .
Aquest any és un any número 1 . 2008 sumant les seves xifres 2+0+0+8 =10 = 1. ës un any perfecte per començar coses , , per això felicito a tots els que com jo , aquest any comencem etapes noves , ja sigui en el mon laboral com en el sentimental , com en qualsevol altre camp . Segons els maies i la seva profecia ens queden encara quatre anys perqué arribi el final dels temps , o potser el principi , sigui quin sigui principi o fi , desitjo tan per aquest any com pels que gaudireu en el futur que tots els vostres projectes arribin allà on voleu. I com diria el Rurro a la Nysne en el bosc del Taön , quan les seves vides estan pendents d'un fil " En casa nunca pide otra taza de cafè.

Avui li dedico el blog , a la meva gran amiga Anke , que ja es mereix que li dediqui el blog .

Mamaaaaaaaa , el abuelo esá malo .
Calla y come de una vez niño!!!

Adieu

TOI QUI BATS À MA TEMPE HORLOGE