dissabte, 5 de gener del 2008

SABADO SABADETE


Hola amics.

Avui he fet un plat de dinar que ha estat un " bocato di cardinale" , he fet un gratinat de coliflor que m'ha quedat d'impressió .El proper comentari que faci al blog , posaré la recepta . Avui que és vigília de Reis us diré que aquesta magnífica llegenda , integrada al Cristianisme gràcies als evangelis oficials aprovats pels mandamases de l'església , és d'un origen incert encara que diverses tradicions anteriors al Cristianisme ja havien tocat el tema . En els llibres sagrats de l'India el deu Krishna és salvat de la mort quan és un nadó gracies a l'avís d'uns mags que astrològicament sabien del seu naixement .Talment en les tradicions sumèries , acadies , hitites i egípcies , tracten aquest tema de forma recurrent a les seves tradicions .De fet quan se'ns presenten els tres Reis , aquests corresponen a les tres línies de la descendència postdiluviana , a Israel en Noè , a Sumèria Ziusudra , altres tradicions altres noms , Sem , Cam i Jafet representen els llinatges de la nova població a la Terra i en els temps antics , les tres grans civilitzacions , la Sumèria , l'egípcia i la de la Vall del riu Indo , les poblacions de les tres valls fèrtils on l'home creat pels deus van estendre la seva civilització . El Rei ros al contrari del que pensaríeu era el Rei astròleg de l'Indo on en aquella época es desenvolupava la raça ària .El Rei blanc amb els cabells negres era el Rei mag de Sumèria . El Rei fosc de pell , que nosaltres anomenem negre era egipci . De fet es barregen dues llegendes , una referida al naixement d'un deu , ja referit en altres cultures anteriors i barrejat amb tocs moralistes a la façon romana i una metàfora també relacionada amb la natura divina d'un hipotètic messies adorat per totes les races de la Terra i representades per segons la llegenda , les tres civilitzacions primeres . El mite del Reis Mags , apareix en els evangelis ,però de fet en estudis d'experts que no han caigut en la desgràcia del dogma irracional , un esdeveniment d'aquest tipus hagués sortit en els anals romans .De fet ni les dades del naixement de Jesús de Natzaret coincideixen amb les poques dades cronològiques que apareixen al Nou Testament .Tenint en compte el cens romà que es va va promulgar per censar al jueus , Jesús hauria nascut a la primavera i , la possibilitat d'un cometa com l'estel de Betlem coincidirien a l'hivern ( al mes de Febrer) però quatre anys després del l'hipotètic naixement .
Malgrat tot això espero que els Reis us portin moltes coses . Podeu imaginar que quan els Reis llegeixin això , faran un blog per demostrar científicament que jo no existeixo , però aixó nois son figues d'un altre paner .

Avui posaré una foto del meu poble , de la part més bonica .

Doctor , tengo la sensación que nadie me hace caso.
El siguiente por favor!!!

Good byyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

MARIA DE LA O , QUE DESGRACIAITA TU ERES GITANA TENIENDOLO TO!!!

3 comentaris:

Totoro ha dit...

La nit de reis... et dediques a vendre cursos por fascículos?. t'has avançat a la temporada!!lo bueno de tus cursos es que no has de carregar amb cartrons inmensos, trastos inútils i col.leccions que mai acabaràs! ah! i que et xuclen els calerons a gust!!
Sembrador, ja és hora de recollir no creus?, que tinguis molta sort!!.

petons desde Figueres, la ciutat fantasma!

remei ha dit...

chico a ti los reyes no te van ha trae na de na despues de lo que has puesto....
bueno fuera coñas, que tengais un feliz año y espero que los reyes te hayan traido ese paston de negocio que estabas pendiente. un beso

The bookkeeper ha dit...

Estimat Sembrador,
Gràcies pels teus comentaris i la teva fidelitat a les lectures del meu blog, els vostres comentaris em donen il·lusió per seguir escribint.
Però recorda que, com a bon sembrador, hi ha molts que esperem que la teva terra de dracs també ens doni fruits per degustar...Per quan la propera collita?
Petons