dissabte, 3 de novembre del 2007

EOOOO!!!! ON SOOOU?


Bona nit
Veig que l'únic que m'ha escrit ( encara que no llegeixi el meu blog ) és el Joan de Torelló . Xiquets i xiquetes , a veure si us animeu i escriviu algun comentari . Heu mirat el blog d'ahir ? Algú sap de quin llibre es tracta ? Espero que em contesteu aviat .
En un altre ordre de coses us diré que l'altre dia vàrem organitzar la festa celta de Sanhaim a Borrassà , a una casa de colònies que es diu Les orenetes i que en regla general va anar força bé , encara que com tothom sap sempre hi algú que desentona o va d'un rotllo una mica xungo , ens ho vam passar molt bé .
Avui us transcriuré un fragment d'un llibre molt interessant i està dirigit a la gent que te por de les malediccions .
" Les circumstàncies amb les que s'enfronta un home que pateix són el resultat de la seva pròpia falta d'harmonia mental ; aquelles amb les que es troba un home feliç són el resultat de la seva pròpia harmonia mental . La felicitat , no les posesions materials , és la mesura del pensament correcte ; la dissort , no la manca de posesions materials , és la mesura del pensament incorrecte. Un home pot estar maleit i ser ric , pot estar beneit i ser pobre . Les benediccions i les riqueses sols estan unides quan les riqueses són utilitzades correcta i intel·ligentment , i l'home pobre sols descendeix a la dissort quan contempla lo seu com una càrrega que se li ha imposat injustament "
El fragment és d'un llibre que és diu " Como un hombre piensa así es su vida" I va dirigit a totes les persones que sempre pensen que si quelcom els hi va malament és perquè algú els hi està fent algun mal d'ull , bruixeria , etc .Últimament m'he trobat molta gent que s'oblida que som nosaltres els que decidim la nostra vida . Si ben és cert que se'ns ha educat de forma que pensem que tenim un lloc concret estipulat al mon que vivim , relacionat amb les nostres circumstàncies personals ( riquesa , cultura posició social , intel·lecte ) això és una trampa que fa que moltes persones visquin a la resignació i l'amargura , el seguidisme , i la borregueria imperin arreu . Nois , em direu que res és fàcil i que les utopies són boniques , però que són això utopies , jo us dic que si bé és cert que al principi costa , podem arribar on vulguem i que realment ningú ens pot fer mal si no volem . Hem de desterrar del nostre pensament el que no volem i ens hem de dedicar a pensar el que volem i desitjar-lo amb tota la nostra ànima , és la única forma per la qual trobarem el que desitgem , això si companys , abans de res , concentreu-vos i al menys tingueu clar el que voleu , perquè una altra de les raons perquè no triomfem a la vida és perquè realment no sabem el que volem i no tenim un objectiu marcat a la vida.
És bo que pensem en això , no us sembla?

Avui li dedico la pàgina a la Neus , t'estimo molt . smuac!

Un jorobado se encuentra a una chica y le dice " estoy en la flor de la vida " y ella le contesta , " y lo que llevas en la espalda es el tiesto , ¿no?

Hasta luego , cucudrulus !!!!

POR HARTARME DE REIR ME CASE CON UN ENANO.......

7 comentaris:

J ha dit...

"Gramàtiques extraterrestres" Fernando J. Ballesteros.
Ed. Bromera
Premi europeu de divulgació cientifica 2006

remei ha dit...

mira ese no l'he llegit i no m'acava de cuadrar el titol amb el que he llegit al teu blog, però qui lo sa...
fes-li un pato al lluis

delfin II ha dit...

Tengo a Mª Antonia a mi lado y se ha emocionado con la dedicatoria. te da las gracias.

Eres malo, somos nosotros los que miramos tu blog y no encontramos nada los que nos cabreamos,,,,,,maloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Vamos más mejor y nos veremos el sábado. Ala hasta la próxima.

AXUXONESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

The bookkeeper ha dit...

Felicidades Nene!!!
No se si te podremos llamar por teléfono pero que sepas que nos acordamos que hoy es tu santo. Smuac, smuac...!!!!!!
Después de todo (ya que nos pones advinanzas sobre literatura) no has de olvidar "La importacia de llamarse Ernesto;).

Petons des de Blanes.

mely ha dit...

Ola guapisimooooo,que sepas que te queremos wueno eso lo sabes y que aprendemos mucho de ti no te canses nunca de hacer el bien que es reconfortate,y algun dia tendra su reconpensa, un besazo de tus amigos xevi y meli muakkkk y requete muakkk.......

Lluís ha dit...

Ja veus, estimat Sembrador que els teus amics et llegim (quan tenim la sort d'ensopegar amb algun dels teus divertits i de vegades transcendents escrits, que per dissort, no passa sovint. Ja saps que fa anys que demano (m'hauré de posar de genolls, pregar-te, implorar-te) que escriguis aquesta meravellosa obra que tens acabada en el teu cap des de petit que es diu Nyusne de Valvenkoves. Quan la vas començar al blog vaig pensar "aquesta vegada sí" Peerò a aquest pas coneixerem el desenllaç del primer llibre quan siguem uns iaiets i unes iaietes que ni tan sols ens hi veurem per poder llegir el llibre.
Va, porfa... anima't i treballa una mica, no siguis tan gandulet.
És curiós que ningú dels que han escrit el seu comentari hagi escrit el títol de la novel·la que els proposaves. Jo ja te'l vaig dir, quasi a l'instant en person. Així que no el faré públic i donar oportunitat a algú que es llueixi. Apa vinga nois que és molt fàcil. Recordeu "L'Alba, una noia verge i bruna..."
Una abraçada per a tothom.
Ah! aprofito l'avinentesa per convidar-vos també a llegir el meu blog, que sense ser tan bo ni divertit com el del Sembrador, crec que encara est+a una mica aprofitable.
L'adreça és:
http://www.ocelldevidre.blogspot.com

Una abraçada a tothom.

Lluís ha dit...

Perdona Reme, no havia vist el teu comentari a l'altre post. Doncs, sí, senyores i senyors: NUMBER ONE IS..... "MECANUSCRIT DEL SEGON ORIGEN" DE MANUEL DE PEDROLO.

Si algú encara no l'ha llegit, ja està demà mateix corrent cap a la la llibreria que tingui més a mà i que se'l compri. "Ça mérite bien la peine!!!"