dilluns, 24 de març del 2008

ELS NOUS PECATS


Sembla ser que en Ratzinger Z, si no teníem prou amb els set pecats capitals, ara ens regala set de nous. L’Emperador no està content solament en dir bajanades i tonteries, sinó que ara les converteix en edictes i normes. Pobrets els fidels de la seva “religió”, si és que encara se li pot anomenar així, a partit d’ara al infern de cap, ja ho sabeu, si voleu follar, coitus interruptus. Si, si, és que no ho sabíeu? El primer pecat diu que l’anticoncepció és un pecat. El que no prohibeix el personatge en qüestió és que els seus acòlits, es follin les criatures o els hi facin patir abusos sexuals. Ja ho sabeu nois, el sexe és per procrear, es prohibeix el plaer sexual, no vagi a ser que a déu li vingui un desmai en veure les atrocitats del plaer sexual. Déu meu, ajuda’m a no caure a la temptació de fer cas a la natura , no sigui el cas que els capellans es despertin de la idiotesa crònica que pateixen i se’n adonin que el seu pito serveix per quelcom més que per a pixar.
El segon pecat no te tampoc desperdici. Són pecats també els experiments moralment dubtosos, com la investigació en cèl•lules mare. Això si, és permès deixar morir a milers i milers de persones per manca d’una solució mèdica que seria possible si la investigació genètica avancés més. No sabia jo que déu estigués tan pendent dels horaris de la mort de la gent, potser és que s’avorreix.
És pecat contaminar el Medi Ambient. No noi , no és pecat, és una canallada. Potser el Ratzinger es desperta ara, però la majoria d’aquells “ricachones” que ell rep amb tant de gust en les seves audiències privades són els que més és passen pels collons això del Medi Ambient. Però , a que queda bé això de convertir la contaminació en un pecat. Penso que s’oblida que hi ha una contaminació tant pitjor com aquesta, i de la que ell és el portaestandart que és la contaminació ideològica, i que venen utilitzant durant segles els seguidors del misogin Saule de Tars.
És pecat contribuir a ampliar l’escletxa entre els rics i els pobres. Doncs que s’apliqui el cuento. Ja seria hora que es fixés més en la realitat social dels pobles de la terra i menys en la seva doctrina religiosa que ni els fa menjar ni els fa més lliures.
És pecat la riquesa excessiva. Doncs noi, ja et pots anar directament al teu infern, perquè no vull ni imaginar-me el valor només de les riqueses que guardes al Vaticà. Seràs hipòcrita!!!Sinó sou més que una colla de fariseus!!!No fa tant vaig ser a una famosa església a Florència, i quina va ser la meva sorpresa quan em vaig trobar que la sagristia s’havia convertit en una basar de souvenirs i objectes de regal. Em fa l’efecte que no es recorden del que és la simonia i evident menys del que va fer el Mestre de Natzaret que un dia no va aguantar més i fa fer fora del Temple a fuetades als mercaders que s’havien instal•lat dins.
També és pecar generar pobresa. Torno a dir , no és pecat, és intolerable. Escolta Ratzinger, tu tens a les teves mans col•laborar amb això, comença a vendre els teus tresors inútils, i desvia una part dels guanys que fas blanqueixant diners de les drogues , prostitució infantil i venda d’armes ( banc Ambrosià) i dóna-li a la gent pobre, o és que els teus orígens en les joventuts hitlerianes no estan d’acord amb aquest criteri.

MATEU-LOS A TOTS , DÉU JA ES QUEDARÀ ELS SEUS

4 comentaris:

Lluís ha dit...

Hola, Sembrador. Ja veig que la gent et té molt abandonat des del punt de vista dels comentaris. Com que sé que ets una persona que necessites que et mimin molt, vagi aquest comentari com una petita carícia i un fort encoratjament perquè segueixis amb aquesta nova línia que vols donar al teu blog. Hem parlat tu i jo de les teves il·lusions respecte al que vols transmetre a partir d'ara i a mi paersonalment em sembla magnífic. Saps que l'Ocell de Vidre, l'Ombra del Faraó, està al teu costat per encoratjar-te, si cal.
No et desanimis, que els teus amics estic segur que sí que et llegeixen. Només passa que són una mica gandulots, però no et preocupis... ja veuràs com a partir d'ara et faran arribar el que pensen.
Una forta abraçada.

J ha dit...

Nois, és que El Sembrador no te mesura. Llargs dies sense apareixer i de cop i volta una muntanya d'escrits.
Caldria dosificar-ho, si més no prova d'usar el draft

http://bloggerindraft.blogspot.com/2008/02/new-feature-scheduled-posts.html

i podras programar l'aparició dels post. Encara que un dia t'agafi un rampell creatiu, permetras digerir-ho millor als teus lectors.

a reveure,

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.