dimecres, 29 d’agost del 2007

ASPECTES MAL ASPECTATS DE NEPTÚ AMB LA LLUNA


Hola amics.

Avui dimecres , segueixo estant solet aquí a Maçanet . Avui us donaré una recepta per netejar una casa , ( a nivell energètic clar ). Primer posareu aigua a bullir .Quan arrenqui el bull tirareu dintre de l'aigua ruda i angèlica ( un bon grapat ) i apagareu el foc ( com si es tractés d'una infusió) . Tirareu al cubell de fregar el terra , aigua ( per suposat) , dos manyocs de sal gruixuda , el suc d'una llimona i la infusió de ruda i angèlica . Començareu a fregar la casa des del punt més allunyat de la porta d'entrada en direcció cap aquesta sempre fregant cap endavant , mai cap en darrera .
Una vegada fregat , esperarem que s'eixugui i tornarem a fregar però aquesta vegada amb aigua i detergent . Un vegada sec cremarem encens de ruda primer i després de mirra. Per a finalitzar encendrem a la casa una espelma negra per acabar de recollir les coses que encara no s'han netejat . Això es millor fer-ho un dissabte i si és possible en quart minvant.
Després d'aquesta senzilla fórmula màgica espero que tindreu sempre neta casa vostra d'esperits i fantasmes.

Avui dedicaré la meva pàgina a la Cinta i en Ismael . Nois sento que el vostre cap de setmana a Maçanet s'aplaci cap a més endavant . Una abraçada .

Un jorobado entra en una pescadería y dice " Tienen bonito?" y la pescatera le responde " A ver si se piensa que esto es Lourdes !"

Ah! Per cert los dels aspectes mal aspectats de Neptú amb la Lluna va per la Nadya.

Au revoire , que dijo Voltaire

ET CES`T COMME ÇA QUE VONT LES CHOSES

1 comentari:

delfin II ha dit...

Los comentarios de hoy los pasare a mi página web de potingues.org.

Se te nota pelin pesimista, ánimo k una semana pasa muyyyyyyyy rápidoooooooo.

Por cierto también te puedes escapar al Maresme, hay rocas!!!!!!

ACHUCHONESSSSSSSSSSSSSSS.

p.d. el resto k se anime, i levante la moral al "nene" fdo.:el delfin enmascarado.