divendres, 31 d’agost del 2007

VENERDI , DIVENDRES , FRIDAY , VENDREDI , FREITAG , VIERNES


Hola amics.

Estic content de que llegiu el meu blogg . Ahir vaig tenir l'alegria de rebre un mail de la Cristina des de londres , en va fer molt feliç , espero veure-la aviat. Com no l'impenitent delfin (el més fidel de tots) és un dels pocs que fa comentaris al meu blogg , a veure si us animeu a dir alguna cosa. Ismael i Cinta em sap molt greu que lo del pis no hagi anat endavant , a veure si entre tots podem trobar un d'una vegada per totes , que això sembla ja el traspàs del Tibetano .
Be seguint la tònica que caracteritza el meu blogg avui us donaré alguns consells interessants . En primer lloc una pàgina web força interesant : www.circulometafisico.com.ar , interesant sobre tot pel que toca a la mecànica quàntica i a qüestions metafísiques .Per a mi no tot és vàlid però ja escollireu el que més us interessa.
En segon lloc indicar-vos quatre coses sobre el color de les espelmes en els rituals . Avui parlarè de la espelma negra . Molta gent te por d'aquesta espelma degut a la profunda estupidesa d'alguns pallassos que s'autoanomenen ocultistes que li asignen propietats malignes , cosa que és absolutament fals . La espelma negra , a diferència del que diuen els ignorants serveix per ne teixar persones , situacions i immobles de qualsevol forma d'energia negativa ja sigui auto produïda com enviada des de fora . Així si voleu veure l'estat de la vostra energia , agafeu una espelma ,manteniu-la uns minuts a les mans i enceneu-la amb llumins de fusta . El resultat de cera de quedi parlarà del estat en que us trobeu , quanta més cera quedi pitjor . Se us recomana utilitzar espelmes de qüalitat en especial les de la casa Cereria Maryan d'eficiència provada.

Be avui dedico el blogg a la Meli , que ha vingut a veure'm aquest matí amb la seva germana de Lleó i el seu cunyat .

Un esqueleto entra en un bar y dice "Un café y una fregona!!!!! Jajajajaja.

Adeu siau

SI NO ES DIVERTRIDO , NO LO HAGAS

1 comentari:

delfin II ha dit...

Bon díaaaaaaaaaaaaaaaa.

Hola, me hizo muxa ilusión k me llamaras ayer, de verdad k era necesario. En esta semana tendre noticas del futuro.....tu ya me entiendes. Lo de las velas, tienes toda la razon y espero k la gente lo entieda de esa manera y haga buen uso de tus comentarios. El chiste de hoy es muy malooooooo.

AXUXONESSSSSSSSSSSSSSSS