dijous, 30 d’agost del 2007

UNA DE CONSEJOS MAGICOS


Hola amics.

Avui i seguint una mica amb la tònica d'ahir us donaré algunes fórmules màgiques molt pràctiques per la vida moderna . La primera és el Ritual de San Cucufato . Aquest Ritual està especialment indicat per quan has perdut alguna cosa . Quan has perdut una cosa o simplement no la trobes agafa un mocador i fes-li un nus per la meitat . Agafes els extrems del mocador i estires ben fort mentre dius " San Cucufato , San Cucufato , los cojones yo te ato , y mientras no encuentre......... no te los desato " Fàcil , oi? Doncs encara que sembli una collonada , funciona !!!!
Un altre consell ve relacionat amb la manera de saber si a casa nostra hi ha alguna cosa negativa . Agafaràs un got de vidre transparent i posaràs a dins dos dits de sal gruixuda , a continuació acabaràs d'omplir el got amb vinagre blanc fins a que quedi un dit perquè arribi a dalt de tot .Posaràs el got en un lloc alt i fosc i el deixaràs uns dos o tres dies . Pot passar que quan passin aquests dies el got segueixi igual , això significarà que la casa està be . Si la sal ha començat a sortir del got vol dir que hi ha negativitat i que hauràs de fer una altra vegada el mateix fins que el got resti normal quan el deixis reposar tres dies .Pot passar també que la sal es possi verda o blava , en aquests casos és possible que la des estabilització estigui relacionada amb la presència d'un esperit perdut a la casa .Llavors s'haurà de convèncer a l'esperit que deixi la casa i se'n vagi cap a la llum ( per fer això cal la experiència d'un professional ). També pot passar que la sal quedi negra , això és senyal de bruixeria de la forta i dolenta ( gairebé no passa mai) llavors s'hauria de contactar amb un exorcista o amb un bruixot par desfer el treball.

Be per avui la classe a acabat.

" Un hombre entra en una tienda y dice - Oiga tienen maiz?- y el dependendiente le contesta - Si , cuantas bolsas quiere?- el hombre le contesta -Ah! no tienen a granel?- el dependiente le contesta , -Si , cuanto quiere ?-El hombre le contesta -Tres bolsas-!!!!!!!!!!!!!

Avui el blogg li dedico a la Sol que està cuidant del Lluís a Santander i que avui se'l emporta a Bilbao. Va por ti , Sol.

Remei, que no se na de ti!!!

No se res de la Zenzerina ( snif!!!)

CERCO UN CENTRO DE GRAVITÀ PERMANENTE!

2 comentaris:

delfin II ha dit...

Komo k es la hora del recreo, me voy a tomar un café, y luego me iré de bancos. Te vienes???

Te animo a seguir, komo ves soy un fiel seguidor de tus "historias" de magia, algún día me dedicaras una para mi, tu ya me entiendes.

AXUXONESSSSSSSSSSSSSS

CronistaVenusiana ha dit...

San Cucufato ??????????????????????


JAJAJAJAJAJA

meraviglioso!