dijous, 16 d’agost del 2007

under construction

Avui , 16 d'Agost de 2007 el fil d'Ariadna s'endinsa al laberint a la recerca de la cambra oculta , durant uns dies trobareu que faltaran molts d'elements , haureu de conformar-vos a no veure fotografies ni massa abundància d'escrits , m'haureu de donar temps . Especials records i gràcies a la Remei i a en Manolo que són els que han fet que em mossegui el cuc de la curiositat i que comenci a escriure el blog . Gràcies també a en Lluís per ésser la musa . I així resta inaugurat el blog del Sembrador , de la Lilith , en Baal , la Bastet , en Titan , l'Anubis , la Ishtar , en Lagash , l'Uruk , l'Eridú , en Marduk , la Innana , l'Ereshkigal , en Pipo , el Gorg i en memoriam d'en Lou i d'en Lolo .

Deus i Deesses prepareu-vos , els drakoni sortiran del Mundum Subterraneum i tronaran a ésser els reis.
CUM AKASHA DRAKONIA EXORDIUM HABET

6 comentaris:

remei ha dit...

felicitats ja he vist que t'has animat, dons res ara tinc una atre via per saver de bosaltres, un peto.
surts molt guapo a la afotico...

remei ha dit...

les pedres a la vessicula han fet acte de presencia, no m'agrada l'ordre d' aparició de les teves prediccións...
ja se que tu no tens res ha veure però on puc adreçar la meva queixa.
un fort peto per tots dos.

delfin II ha dit...

Ma gustao muxo nene. Te animo a k sigas i nos cuentes cosas de esas k nos hacen grandes. besazossssssss

CronistaVenusiana ha dit...

molto bene!
Ernest sparge i suoi pensieri nella grande rete ;)
un abbraccio grande,
ci vediamo domani sera!

CronistaVenusiana ha dit...

http:\\purelust.splinder.com

(mi ero dimenticata il link)

Joan ha dit...

El tauró de Tarragona.(article de la vanguardia).

És lamentable veure com s'ha portat a terme la historia del malaurat tauró de Tarragona, començant per l'ajuntament de Tarragona. Per una banda diu que no hi ha cap mena de perill però per l'altra tanca la platja i autoritza la captura de l'animal, com s'entén?
S'esperava molt més de la sensibilitat del CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins). Pensàvem que s'oposarien frontalment a la captura del tauró perquè pogués continuar vivint en llibertat. També del "braç executor" que és l'Aquari de Barcelona, notari de la sentència de mort del tauró.

Quan tots hem vist com l'animal nedava "a la perfecció", ara ens diuen que ha estat entre la vida i la mort en una piscina de Barcelona, perquè era incapaç de nedar per si sol, amb el desenllaç fatal que ja era d'esperar. Em sembla increïble! No puc entendre que no se'l pogués deixar tranquil al seu medi i que els responsables de tot això es presentin públicament com a biòlegs, potser haurien d'afegir "de piscina".

Segurament l'esqual ja estava sentenciat en el moment en que se li va ocórrer "violar" espais que els humans hem fet nostres i només nostres, com és el cas d'aquesta platja. És clar que ell hauria de saber que els humans també tenim espais naturals i protegits per acollir animals com ell.

Davant de fets com aquest, un entén perfectament que el món dirigit per humans va com va i no puc fer altra cosa que lamentar ser un d'ells. Esperem que algun dia l'espècie millori i entengui que encara que l'espai sigui un, els inquilins en som molts.

Llegit al foro:

Estos politiquillos con mentalidad izquierdosa eco-socio-verde-progresista? e inutil nos han llevado a tener que dar trabajo a millares de licenciados en ciencias inutiles(lo son para lo que se les utiliza en este pais)pero que deben tener el protagonismo que les dan los medios de comunicacion, como contar todos los huevos depajaro del pais, peinar pescuazos de perro para que puedan dormir mejor, etc, o sea un monton de trabajos muy utiles para la sociedad.