dissabte, 1 de setembre del 2007

OH! HAPPY DAY !


Bon dia estimats lectors .

Ja està arribant el final de les meves vacancetes i em semble que hauria de començar-les de nou perquè ara tot just començo a gaudir-les . En fi , ja se sap , te'n adones del que pots fer quan estàs a punt de començar a treballar.
Avui estic especialment content perquè compto amb la visita de la Cinta i el Ismael que van venir ahir a veure " The Secret " i es van quedar a dormir . Avui farem per dinar vichyssoise i pastís d'anacards . Ahir vàrem sopar cloïsses a la marinera i pollastre a la cervesa ( me estoy poniendo "sorda" o mejor dicho morsa , soy un auténtico especialista en lorzing ).
Avui a la tarda arribarà en Lluís de Santander ( po fin) i tot serà més fàcil .
Estic content també perquè ahir vaig poder ajudar encara que només fos una micorrina al meu amic Manolo "delfín" ,que estava una mica (força) xungo. Estic content de saber que al menys vaig poder aportar uan mica a la seva felicitat "smuac".
Avui no hi han fórmules màgiques , donaré la recepta de " Cloïsses a la marinera estil Ernest"
Ingredients: 1 ceba tendra grandeta o dos de petites , 2 tomates , 1 xarxa de cloïsses mig grossetes , sal , pebre 1 cullaradeta de sucre.
Es pica la seva i es possa a sofregir . Escalda les tomates , pela-les , tritura -les i afegeix a la ceba i deixa que es sofregeixi una mica . Tira sal , pebre i el sucre . Remena be . Tira les cloïsses i tapa la cassola . Les cloïsses aniran deixant l'aigua . Deixa-ho a foc lent , que s'obrin , i espera uns minuts . I ja està , que fàcil! no?

Avui li dedico la pàgina a en Xavi de la Meli , eh! no treballis tant , vale!!!

Una vieja le dice a otra - Estàs gorda eh?! - y la otra le dice - Si , como una tapia-

NADA ES VERDAD , NADA ES MENTIRA TODO DEPENDE DEL COLOR DEL CRISTAL CON QUE SE MIRA

1 comentari:

delfin II ha dit...

Pollo a la cerveza (de yo) AVES

Ingredientes 4 personas

1 pollo cortado en trozos
2 cebolla
4 dientes de ajo
1 litrona de cerveza
perejil
pimienta, aceite y sal

Preparación


Picar fina las cebolla y los ajos y sofreír en una cazuela con un chorro de aceite de oliva.
Añadir una cucharada de perejil picado y los trozos de pollo salpimentados al gusto.
Dejar hacer para que el pollo coja color (oops, no lo he dicho, los trozos con piel y huesos, plis), dando vueltas de vez en cuando.
Añadir la cerveza, y dejar cocer hasta que el pollo esté tierno.
Cuando se enfríe, repartir en recipientes el pollo, cubriendo con la salsa, mejor dejarlo de un día para otro, tiene más sabor.

A la ya tienes el menú completo, quieres postre???


Charlotte de chocolate

Ingredientes :
300 gr de galletas
125 gr de chocolate
2 hojas de gelatina
4 huevos
75 g de azúcar
125 g de mantequilla
Alcohol de nuez

Para el sirope:
1 litro de agua
500 g de azúcar
3/4 de litro de crema inglesa


Receta :
Cocción del sirope: 5 minutos

Preparar el sirope poniendo a hervir el azúcar y el agua.
Perfumarlo con el alcohol y dejar que se enfríe.
Poner en el fondo de un molde, unas cuantas galletas ligeramente empapadas en el sirope.
Las galletas han de ser colocadas hacia el exterior.
Dejar fundir el chocolate al baño María.
Poner la gelatina en agua fría durante 5 minutos.
Sacarla cin cuidado y ponerla a fuego lento en una cacerola, removiéndola sin parara, hasta que esté líquida.
Incorporar el chocolate fundido y remover.
En un recipiente, batir las yemas de huevo y los 50 gr. de azúcar hasta que la mezcla quede blanca.
Añadir el chocolate, la mantequilla y CS de alcohol.
Montar las blancas de huevo a punto de nieve e ir incorporándolas poco a poco al chocolate.
Rellenar con esta mezcla el molde y dejarla que se ligue durante 12 horas en la nevera.
Sacarlo del molde y echar por encima la crema inglesa.


Ole, oleeeeeeeeee, lorzing total.

AXUXONESSSSSSSSSSSS

Ahhhhhhhhhhhh gracias por la telefonada de ayer. muackssssssssss