divendres, 28 de setembre del 2007

BEORCK


Hola amics.

Fa molts de dies que no escric. Això és degut a que tinc molta feina i no puc entretenir-me massa en els meus hobbies . Abans de res donar la benvinguda als nous amics que se que llegeixen elmeu blogg .Us haig d'explicar que en els últims dies han passat coses molt interessants a la meva vida . Com ja sabeu he estat molt amoïnat fa mesos pel rotllo del traspàs de la botiga , doncs bé nens i nenes , ja tinc els collons plens i he decidit que ja que la gent que m'ha fet perdre el temps no dona senyals de vida , canvio tot i , com és molt freqüent en mi , decideixo quedar-me el local i crear amb sis persones més un centre , centre totalment remodelat , en el qual jo tindré el meu despatx junt amb el de la Nadya , l'Alexandra , la Françoise , L'Alicia , la Loli i d'altres .Si nois ja se que volia desempallegar-me del tot del Tibetano , i ho faig!!! Benvinguts a BEORCK , nom del nou centre que no crec que trigui molt de temps en néixer i del qual ( i gràcies a Deu ) sols tindré una setena part de responsabilitat .Ja se Manolo , ja se , pero pienso que ahora es lo que toca . Us seguiré informant d'aquest nou procés de formació .

Avui us donaré una petita informació astrològica . Sabeu quin és el vostre ascendent? Pels que no sabeu el que és l'ascendent , us diré que de vegades és més concloent que el mateix signe de naixement . L'ascendent parla de la forma en que la persona és manifesta en el seu entorn o sigui la personalitat , per això els astròlegs quan defineixen una persona diuen que l'ascendent és la imatge exterior de la persona i com és manifesta i el signe és com som realment per dintre.
Calcular l'ascendent d'una forma aproximada és senzill . Posaré un exemple si tu has nascut sota qualsevol signe , posem per exemple Aries ,en el moment en que surt el sol per l'horitzó estem en el mateix ascendent que el nostre signe , es dir si has nascut entre les cinc i les set del matí hora solar si ets Aries el teu ascendent és Aries . El sol recorre un signe cada dues hores , per exemple si ets Aries i has nascut entre les set i les nou hora solar el teu signe serà Taure , ja que ja han passat dues hores en el ascendent és el mateix signe i passa al següent . Així doncs cada dues hores anirà avançant un signe en el ascendent .
Exemple :
Quin signe tinc si he nascut en el signe de Bessons i he nascut a les 12 del migdia ?
Bé , sabem que entre les 5 i les7 el signe és el mateix que l'ascendent , o sigui que entre 5 i 7 l'ascendent seria Bessons , però si s'ha nascut a les 12 del migdia el sol ja haurà avançat varius signes , així doncs entres 7 i 9 estarem al següent signe que és cranc , i entre 9 i 11 a Lleó i entre 11 i les 13 serem a Verge , o sigui nosaltres serem Bessons ascendent Verge .

Fàcil , oi?

Be avui dedicaré la meva pàgina blogg a la Azuhara la meva amiga punk .
Yolanda enviame una foto guais i reciente de mis nenas de Torelló , que es que no tengo ninguna reciente de ellas , les dedicaré también el blogg.

Una mujer muy peluda entra en la consulta del médico y le pregunta - Doctor , ¿ Que padezco? el doctor le contesta - Señora uzted padeze un ozo.

Ala !!! paseu -ho be .

YO TENGO UN GOZO EN EL ALMA ,GRANDE!!!!! GOZO EN EL ALMA ,GRANDE!!!.....

2 comentaris:

YOLANDARG ha dit...

hola ! de nuevo a la carga con la tienda o lo que sea? ya lo has pensado bien? 7 personas!!! buenos en todo caso espero que te vaya my bien...

No sé qué foto enviar-te que pueda estar bien...o son de no muy buena calidad o... bueno yo te iré enviando fotos y cuando veas una que te guste ya la "publicaràs" tampoco hay prisa ,no?

Un abrazo

CronistaVenusiana ha dit...

per "Las reformas" hai già la migliore architetta, che ti farà un locale bellissimo con poca spesa ;)

sono contenta che tu abbia preso una decisione. è una idea fantastica, mi era sembrata così dal primo momento che me ne avevi parlato..

molt i molt bé!

baci baci baci