dimecres, 19 de setembre del 2007

JA SOC AQUI


Hola amics .

Ja fa dies que no escrivia al blogg , això ha estat tant perquè no tenia gaire temps , com per que tenia altres coses al cap . Avui per això mateix us posaré algun tros més de la novel.la .Abans de res donar molts de records a la Cristina que m'ha invitat a anar a casa seva a Londres , un petó , smuac.
Bé, començarem explicant quelcom sobre màgia . Avui us parlaré de alguns sants als que si els hi cremen espelmes per demanar coses . Realment el que us explicaré te quelcom més a veure amb alguns ritus sincrètics afro-americans , d'entre ells la santeria . Existeixen oracions que llegides quan cremes determinades espelmes serveixen per a diferents coses , a continuació us faré una petita relació :

Pels estudis : Sta Gemma Galgani
Pels diners i el treball : Sant Pancràs
Per protecció contra maleficis : Sant Cebrià
Per claredat mental : Santa Clara
Per fer fora els enemics : Sant Aleix
Per protegir del mal en general : l'Arcàngel Sant Miquel
Per protegir la casa : l'Arcàngel Sant Uriel
Per l'amor : Sant Antoni
Per la salut : La Verge de Lourdes i Sant Rafel
Pels ulls : Santa Llúcia
Per protegir nadons : l'Arcàngel Sant Gabriel
Per tornar maleficis o mal d'ull : Sant Joan del Volteig
Per l'harmonia a la família : La Verge de la Caritat del Coure
Per protecció en general : Sant Jordi
Per reforçar un treball : Santa Bàrbara

N'hi han molts més , però amb aquests podeu començar . Si esteu interessats en qualsevol espelma d'aquests sants us la puc fer arribar .

Ara escriurem una mica de novel.la.

Un intenso fragor interrumpió momentàneamente a todos . Del patio surgían impetuosas las notas del himno principesco ; estaba llegando el príncipe de Valvenkoves. Todos se precipitaron hacia las ventanas para ver el espléndido cortejo llegando desde la costera Valvenkoves .Este había recorrido todo el país tan solo parándose en la mítica ciudad de Gink donde el príncipe había visitado al también exiliado hierofante máximo el morgamnatria Hamtom de Wesen , para de alguna manera obligarlo a participar en la boda ritual de la princesa .
Las calles se abarrotaban y entre imponentes medidas de seguridad avanzaba el palio piramidal que levitaba , portando en su interior al príncipe . Este se rodeaba de siete guerreros mánticos , todos procedentes de la luna de Velán , donde la leyenda situaba al temible Velages , señor de la oscuridad y de la muerte , bestia de los mundos de Akis y también según la leyenda , castigo de los malvados .
AL llegar a la plaza principal , el príncipe descendió del palio y se dirigió caminando al palacio condal .
Los coros rojos de las vestales se disponían a ambos lados de la puerta de palacio , mientras los coros de la ciudad se alineaban a lo largo de la calle que llevaba a palacio . Las voces unidas de los dos coros convertían el momento en una ceremonia apoteósica .La música se oía en toda la ciudad .
Todo el mundo en palacio comenzó a moverse , todos excepto Nyusne , que seguía contemplándose en el espejo mientras peinaba su larga cabellera color azabache .
-Nyusne , debes prepararte - dijo con ansiedad Marajya - préstate a vestirte , en unos momentos aparecerá el príncipe y en ese momento todos han de estar en su sitio , incluida tú , pequeña princesa .-
Sin formular palabra alguna Nyusne se levantó y se dejó vestir .Realmente era un ser hermoso.Sus ojos refulgían con una extraña luz , guardados como en un secreto en una faz felina. Todos comentaban que era el vivo reflejo de su desaparecida madre , la princesa Zhantia , y que solo contrastaba por su talante , Zhantia siempre mostraba una gozosa sonrisa . Si , realmente erta bella , pero su tristeza parecía gritar en todas las direcciones .
Bajó lentamente las escaleras que le conducían al salón principal . Cada peldaño era una esperanza que dejaba atrás , cada paso un suplicio .

Bé , és prou per avui.
Avui dedico la meva pàgina als meus angelets de Palafolls , en Damià ( el tete) i la princeseta Clara .Us estimo molt .

-Oye , tu fumas entre polvo y polvo?- Si , 3.456.670 paquetes .

Sayonara

LA VIDA ES UNA TOMBOLA , TOMBOLA , DE LUZ Y DE COLOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!111

4 comentaris:

delfin II ha dit...

Bona tarda Sr. Tarradellas. Ha estat un plaer tornar-li a llegir despues de la seva última absència. Espero que la conjuntura estructural del mercat de valors, no li faci retardar-se tant.

Hoy sólo un AXUXONNNNNN

remei ha dit...

Chico recuerdos desde mi atabalada vida llevo desde el 15 de agosto con los chicos y parece que la cosa ira para largo, Manuel se lesiono y no tengo tiempo de nada. inicio del cole (de los chicos y mio) un enrredo total de actividades horarios y cosas a medio hacer...bien de todas formas un besazo para los dos y me alegro de poder saver de buestras visicitudes .
reme

CronistaVenusiana ha dit...

ciao Ernest
scusa se non mi sono fatta sentire ultimamente, grazie per quella meravigliosa email, che ogni tanto rileggo ..
sei veramente un tesoro.
le cose qui vanno meglio, da diversi punti di vista, ma ci sono ancora tante e tante cose da affrontare...
ti abbraccio forte,
allora quando vieni a trovarmi??
bacioni a e e LLuis.

CronistaVenusiana ha dit...

moltes i moltes gracies a tots els cats... i els nois de la montanya!!!!!!!
jo ja us trobu a faltar moltissim...
he pasat molt bé amb vusaltres, molt bons moments..
no deixem pasar massa temps avant de volver a veure ns un altra vegada

(oh °°°°° come è difficile il Catalano!)